Lajmet Arkiva
Tiranë,21.06.2014, Me rastin e 20 vjetorit të Dhomës Kombëtare të Noterëve të Republikes së Shqipërisë u organizua konferenca ndërkombëtare me temë: “Roli i noterit në zhvillimin ekonomik dhe social të vendit” Për të marrë pjesë në konferencë si dhe festimet e 20 vjetorit, ishin dhe Presidenti i Unionit Ndërkombëtar të Noterëve, z. Daniel Senghor, Zv/presidenti, […]
Prishtinë, 24.05.2014 – Oda e Noterëve e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Institutin Ndërkombëtarë të Noterisë (IHN), organizuan trajnimin e parë për punonjësit e zyreve noteriale me temën “ Praktika dhe Etika Noteriale”. Trajnimi është mbajtur në Hotel “Sirius” ndërsa ftesës së ONK-së për këtë trajnim iu përgjigjën më shumë se 90 punonjës. Ligjerues […]
Prishtinë, 14 Maj 2014 – Në një ceremoni të organizuar nga Ministria e Drejtësisë, në prani të Zëvendëskryeministrit dhe Ministrit të Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, Kryetarit të Gjykatës Supreme Z. Fejzulla Hasani dhe Kryetares së Odës së Noterëve Znj. Arbena Shehu, sot dhanë betimin gjashtë noter të rinj të Republikës së Kosovës. Pas ceremonisë […]
Prishtinë, anëtarë nga Komisionit i ONK-së u pritën nga Z. Liburn Aliu, Drejtor i Urbanizmit, Ndërtimit dhe Mbrojtjes së Mjedisit në Komunën e Prishtinës. Vazhdimi i bashkëpunimit ndërinstitucional u konsiderua si faktor kyç në realizimin e objektivave dypalëshe. Znj. Shehu, Kryetare e ONK-së, theksoi se tani me themelimin e sistemit të Noterisë në Republikën e […]
Prishtinë, 14 prill 2014 – Nën organizimin e Odës së Noterëve të Republikës së Kosovës dhe Ministrisë së Drejtësisë, sot u shënua dy vjetori i themelimit të Odës së Noterëve, me ç’rast ka marrë pjesë edhe Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi. Znj. Arbena Shehu, Kryetare e Odës së Noterëve tha se […]
Faqja 10 prej 14« E para...89101112...E fundit »