News archive
Sorry, this entry is only available in Albanian.
Me 20 Dhjetor 2014 u mbajt Kuvendi i Odës së Noterëve ku të pranishëm ishin afër 70 noter nga i gjithë territori i Republikës së Kosovës. Në fillim të këtij takimi si rend dite ishte prezantimi i Ueb-aplikacionit para noterëve, ku prezantimin e udhëhoqi Flaka Braha zyrtare e kompanis KIT-Sha. Ky Ueb aplikacion do të […]
Më 22 Nëntor 2014, në Prishtinë u mbajt trajnimi për përdorimin e Softuerit për Regjistrimin e Lëndeve Noteriale. Pjesëmarrës në këtë trajnim ishin të gjithë punonjësit e zyrave noteriale, të cilët do jenë perdoruesit e këtij softueri. Hapjen e trajnimit e bëri Z. Roland Nicklaus, ekspert ligjor nga IHN dhe një nga iniciatorët për krijimin […]
18 Tetor 2014, (e Shtunë) në “Hotel Emerald”, Oda e Noterëve e Republikës së Kosovës në pajtim me Statutin e ONK-së ka organizuar trajnimin e rradhës për avancimin e njohurive nga shërbimi noterial. Në pjesën e parë të këtij trajnimi, Z. Michel Merlotti, ekspert i IHN-së (Instituti Ndërkombëtarë i Noterisë) ligjeroi temën “Harmonizimi i praktikës/punës […]
Tetor 2014, Oda e Noterëve e Republikës së Kosovës si anëtare e përhershme dhe me të drejta të plota në Unionin Ndërkombëtarë të Noterisë (UINL), mori pjesë në Mbledhjen e Përgjithshme të këtij Unioni, i cili këtë vit është mbajtur me datë, 10-11 Tetor 2014, në Budapest të Hungarisë. Oda e Noterëre e R. së […]
Faqja 10 prej 16« E para...89101112...E fundit »