Lajmet Arkiva
Prishtinë, 14 prill 2014 – Nën organizimin e Odës së Noterëve të Republikës së Kosovës dhe Ministrisë së Drejtësisë, sot u shënua dy vjetori i themelimit të Odës së Noterëve, me ç’rast ka marrë pjesë edhe Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi. Znj. Arbena Shehu, Kryetare e Odës së Noterëve tha se […]
Prishtinë, 29.03.2014, Me ftesë të Komisionit të ONK-së u mbajt takimi i rregullt vjetor i Kuvendit të Odës, ku pothuajse të gjithë noterët e Republikës së Kosovës iu përgjigjen pozitivisht kësaj ftese. Në këtë takim konform Nenit 9, paragrafi 2.6 i Statutit të ONK-së, Kuvendi aprovoi Raportin Vjetor të Odës së Noterëve për vitin 2013, […]
Delegacioni i përbërë nga 7 anëtarë të Odës së Noterëve të Republikës së Kosovës u pritë nga Oda e Noterëve të Stambollit në një vizitë studimore, e cila u organizuar nga data 17-20 Mars 2014. Nën organizimin e Konsullatës së Republikës së Kosovës në Stamboll, delegacioni i Odës së Noterëve u prit nga Z. Hikmet […]
Prishtinë, 21 Mars 2014 – Oda e Noterëve e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Ministrinë e Drejtësisë, organizoi ceremoninë e anëtarësimit të Odës në Unionin Ndërkombëtar të Noterëve, me ç’rast i pranishëm ishte edhe Presidenti i Nderit i Unionit Ndërkombëtar të Noterëve, Z. Jean-Paul Decorps. Ceremonia u hap nga Kryetarja e Odës së Noterëve, Arbena […]
Me qëllim të diskutimit të çështjeve që ndërlidhen me regjistrimin e pronës së paluajtshme si dhe sfidat me të cilat noterët ballafaqohen gjatë punëve të tyre të përditshme në fushën e regjistrimit të pronës, Oda e Noterëve e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Agjencinë Kadastrale të Kosovës (AKK), organizuan një takim pune mes ekspertëve […]
Faqja 12 prej 15« E para...1011121314...E fundit »