Lajmet Arkiva
Prishtinë, 17 tetor 2013 – Delegacioni i Odës së Noterëve të Kosovës në përbërje të, Znj. Arbena Shehu, Kryetare e Odës së Noterëve, Prof. Dr. Abdulla Aliu, Kryetar i Komisionit për Mbikëqyrjen e Noterëve, si dhe Znj. Vizhdane Kuçi, Notere, është pritur nga  Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, me rastin e pranimit […]
Delegacioni i përbërë nga Kryetarja e Odës së Noterëve, znj. Arbena Shehu, Noterja znj. Vizhdane Kuçi dhe Kryetari i Komisionit për Mbikëqyrjen e Noterëve, Prof. Dr. Abdulla Aliu,  janë duke marrë pjesë në Kongresin Ndërkombëtar të Noterëve që është duke u mbajtur në Lima të Perusë. Mbrëmjen e djeshme (me kohen tonë lokale), në Kongresin […]
Sot me 2 Korrik 2013, Kryetarja e Odës të Noterëve, znj. Arbena Shehu, morri pjesë në tryezen e rrumbullakët të organizuar nga Ambasada Gjermane në Kosovë lidhur me investimin e kompanive gjermane në Kosovë. Fillimisht, zv. Ambasadori Gjerman në Kosovë, Z. Matthias Kiesler, e përgëzoi Kryetaren Shehu për funksionalizimin e shërbimit noterial në Kosovë, si […]
Delegacioni i Republikës së Kosovës në përbërje të Znj. Arbena Shehu, Kryetare e ONK-së, Z. Kabil Merovci anëtar i Kryesisë në ONK dhe Z. Elbasan Dervishaj, Udhëheqës i Zyrës për Profesione të Lira në MD, janë ftuar në Kongresin e 42-të të noterisë, i organizuar nga Unioni i Noterisë Turke. Kryetari i Unionit Z. Yunus […]
Oda e Noterёve e Republikёs sё Kosovёs nё muajin Mars tё vitit 2013 ka aplikuar pёr antarёsim nё Unionin Ndёrkombёtar tё Noterisё (UINL). Nё vazhdёn e kёsaj, Komisioni pёr Bashkёpunim Ndёrkombёtar i UINL-sё, ka qenё pёr njё vizitё tri ditore nё Kosovё pёr tё inspektuar shёrbimin noterial tё Kosovёs. Komisioni i UINL-sё u prit nё […]
Faqja 13 prej 15« E para...1112131415