Lajmet Arkiva
Prishtinë 15 Prill 2017 – Oda e Noterëve e Republikës së Kosovës mbanë takimin e Kuvendit Vjetor. Në këtë takim, Kryetarja e Odës së Noterëve Znj. Arbena Shehu, para të pranishmëve shpalosi Raportin Vjetor të Odës së Noterëve për vitin 2016, i cili në pajtim me legjislacionin në fuqi, pas aprovimit nga Kuvendi i Odës […]
Sarajevë: 06 – 07 Prill 2017. GIZ Open Regional Fund–legal reform (ORF-LR) dhe Oda e Noterëve të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, nën përkrahje edhe të Odës së Noterëve të Federatës Gjermane kanë iniciuar projektin regjional të emëruar:“Përmirësimi i menaxhimit të lëndëve përmes futjes moderne të informacionit dhe teknologjitë e komunikimit”, të bindur se përmes […]
Prishtinë: 05 Prill 2017, Në lokalet e Kuvendit të Republikës së Kosovës, Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit, i kryesuar nga Z. Armend Zemaj filloi punimet e Projekligjit për Noterinë, i cili ditë më parë u votua në parim nga Kuvendi i Republikës së Kosovës. Interesimi rreth […]
Prishtinë, 7 Mars 2017. Oda e Noterëve të Kosovës dhe Agjencia e Regjistrimit Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme nënshkruan marrëveshje për krijimin e qasjes në të dhënat nga Regjistri Civil dhe Regjistri i Automjeteve. Kjo marrëveshje përcakton kushtet në të cilat ARC iu ofron zyrave noteriale në kuadër të ONK-së. Në bazë të […]
Prishtinё: 23.02.2017. Nё lokalet e Kuvendit tё Republikёs sё Kosovёs pёrfaqёsues tё ONK-së dhe I-H-N-së u pritёn nga Z. Armend Zemaj, Kryesues i Grupit Punues pёr Projektligjin pёr Noterinё. Temё diskutimi ishte Projektligji pёr Noterinё, konkretisht vёrejtjet dhe propozimet e ONK-së dhe I-H-N-së drejtuar kёtij projektligji i cili pritet qё shumё shpejtё tё procedohet nga […]
Faqja 2 prej 1312345...10...E fundit »