Lajmet Arkiva
Prishtinë, 7 Mars 2017. Oda e Noterëve të Kosovës dhe Agjencia e Regjistrimit Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme nënshkruan marrëveshje për krijimin e qasjes në të dhënat nga Regjistri Civil dhe Regjistri i Automjeteve. Kjo marrëveshje përcakton kushtet në të cilat ARC iu ofron zyrave noteriale në kuadër të ONK-së. Në bazë të […]
Prishtinё: 23.02.2017. Nё lokalet e Kuvendit tё Republikёs sё Kosovёs pёrfaqёsues tё ONK-së dhe I-H-N-së u pritёn nga Z. Armend Zemaj, Kryesues i Grupit Punues pёr Projektligjin pёr Noterinё. Temё diskutimi ishte Projektligji pёr Noterinё, konkretisht vёrejtjet dhe propozimet e ONK-së dhe I-H-N-së drejtuar kёtij projektligji i cili pritet qё shumё shpejtё tё procedohet nga […]
Prishtinë, 27.01.2017. Projekti i BE-së “Mbështetje Profesioneve të Lira Ligjore dhe Odës së Avokatëve” në bashkëpunim me Ministrinë e Drejtësisë, mbajtën sesionin e parë të Grupit të Fokusit, në kuadër të Aktivitetit 0.1 të projektit, ku si anëtar i këtij grupi është edhe Oda e Noterëve e Republikës së Kosovës. Tema e diskutimit ishte “Roli […]
Prishtinë, 27.01.2017. Me qëllim të diskutimit të mundësive për ofrimin e qasjes në regjistra pronësorë për Noterët që veprojnë në Republikën e Kosovës, Kryeshefi i Agjencisë Kadastrale të Kosovës Prof. Dr. Murat Meha i shoqëruar edhe nga ekspertët ligjor në AKK, respektivisht Drejtorin Ligjor z. Ismet Kryeziu dhe juristen znj. Mimoza Zabeli Sinani, priti në […]
Mbahet takimi vjetor i Kuvendit të Odës së Noterëve. Datë:10.12.2016, me ftesë të Komisionit, Oda e Noterëve e Republikës së Kosovës mbajti takimin vjetor të Kuvendit të Odës. Takimi u mbajt në “Emerald Hotel”, ndërsa ftesës iu përgjigjën pothuajse të gjithë noterët e Republikës së Kosovës. Gjatë këtij takimi u diskutuan dhe në fund u […]
Faqja 4 prej 15« E para...23456...10...E fundit »