Lajmet Arkiva
Prishtinё, 18.06.2016 – Nё Hotel “Garden” nё Prishtinё, Oda e Noterёve tё Republikёs sё Kosovёs organizoi trajnimin e rradhёs pёr avansimin e njohurive rreth shёrbimit noterial. Nё vazhdёn e bashkёpunimit me Ambasadёn e Francёs nё Republikёn e Kosovёs, pjesa e parё e kёtij trajnimi iu kushtua temave: Sigurimi dhe garancitë kolektive; Prezantimi i etikës dhe […]
Oda e Noterёve e Republikёs sё Kosovёs si anёtare e Unionit Ndёrkombёtarё tё Noterisё, morri pjesё nё seancёn e 5-tё Plenare tё Komisionit pёr Çёshtje Europiane nё kuadёr tё UINL-sё(CAE)–legjislatura 2014-2016, e cila seancё nё kёtё vit–edicioni pranveror u organizua nё Podgoricё tё Malit tё Zi, me datё 22-23 Prill e tё cilёs seancё iu […]
Me ftesë të Odës së Noterëve të Austrisë, në Vienë po qëndrojnë Z.Aliriza Beshi, Nënkryetar i Odës së Noterëve dhe Z.Shpend Haskaj, anëtarë i Komisionit të Odës, në një vizitë të organizuar rreth digjitalizimit të sistemit noterial. Me këtë rast përfaqësuesit e ONK-së në takime të ndara pune u priten nga Ministria e Finavcave të […]
Prishtinë 16 Mars 2016. Oda e Noterëve e Republikës së Kosovës mban takimin e Kuvendit Vjetor. Në këtë takim, Kryetarja e Odës së Noterëve Znj. Arbena Shehu, para të pranishmëve shpalosi Raportin Vjetor të Odës së Noterëve për vitin 2015, i cili në pajtim me legjislacionin në fuqi, pas aprovimit nga Kuvendi i Odës i […]
Me datë 12 Mars 2016, Oda e Noterëve të Kosovës në bashkëpunim me Dhomën Kombëtare të Noterisë së Shqipërisë kanë organizuar një seminar për noterët e Republikës së Kosovës. Në këtë seminar si tema ishin caktuar : Kontratat e kredisë dhe hipotekës – Lektor Prof. Robert KOLI, Noter dhe Akademik në fushën financiare; Testamenti, mbi […]
Faqja 5 prej 14« E para...34567...10...E fundit »