(Shqip) Mbahet takimi i parë lidhur me inicimin e projektit regjional me temë: “Përmirësimi i menaxhimit të lëndëve përmes futjes moderne të informacionit dhe teknologjitë e komunikimit”

Sorry, this entry is only available in Albanian.