(Shqip) Oda e Noterëve në bashkëpunim me Projektin e financuar nga BE “Mbështetje Profesioneve të Lira Ligjore dhe Odës së Avokatëve”, mbajtën trajnim për Noterët e Republikës së Kosovës

Sorry, this entry is only available in Albanian.